دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

هشدار دیپلمات روس: به دنبال گرفتن امتیاز از برجام از طریق شورای حکام نباشید

هشدار دیپلمات روس: به دنبال گرفتن امتیاز از برجام از طریق شورای حکام نباشید معاون وزیر خارجه روسیه ضمن بیان این که امروز با نماینده آمریکا در امور ایران درباره مذاکرات احیای برجام رایزنی می‌کند، گفت مسکو به غرب هشدار می‌دهد که به فکر گرفتن امتیازات از این مسئله از جمله از طریق شورای حکام نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفت مسکو به غرب در خصوص گرفتن امتیازات از مسئله احیای برجام از جمله از طریق شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هشدار می‌دهد و قصد دارد این موضوع را در دیدار امروز (چهارشنبه) خود با «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران مطرح کند.

ریابکوف با اشاره به نشت اطلاعات در این خصوص در رسانه‌های آمریکایی گفت: ما به همکاران غربی خود نسبت به امتیازگیری بیشتر در زمینه تدوین برخی فرمول‌های محکوم‌کننده علیه ایران که ممکن است در قطعنامه فرضی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گنجانده شود، هشدار می‌دهیم.

وی افزود: می‌دانیم که محافل غربی در این زمینه در حال هماهنگی هستند. در گفت‌وگوی آتی با رابرت مالی، موضع خود را بیان خواهیم کرد.

دیپلمات روس سپس بر لزوم حفظ خویشتن‌داری و پیگیری مداوم و با حوصله سازش تاکید کرد.

وی خواستار ممانعت از برخورد احساسی نسبت به احیای برجام شد و گفت مصالحه ضرورت دارد و هیچ‌گونه بازنگری در توافقنامه‌های قبلی نباید صورت بگیرد.

ریابکوف با بیان این که تمرکز گفت‌وگوی امروز او با مالی در مسکو بر ازسرگیری مذاکرات وین برای احیای برجام خواهد بود که وقفه زیادی در آن ایجاد شده، ابراز امیدواری کرد طرف آمریکایی رویکردی متعادل و منطقی را اتخاذ کند و با اظهارات و اقدامات خود اوضاع را پیچیده‌تر نکند.

معاون وزیر خارجه روسیه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت برنامه هسته‌ای ایران در حال توسعه است، اما این روندی برگشت‌پذیر است. او همچنین از تهران خواست درک لازم را در خصوص تداوم همکاری با آژانس اتمی نشان دهد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار